Thuiswerken is voor velen het nieuwe werken geworden, zo ook voor ons. Deze manier van werken vindt je lijf maar niks! Waarom? Omdat jouw lichaam niet gemaakt is om de hele dag te zitten op een (slechte) werkstoel. Met een 3-weekse online Pilates training gaat Marlies jou helpen bij het aanpakken van vervelende pijntjes, zodat je weer pijnvrij kunt thuiswerken. 

HERKEN JE JEZELF IN HET VOLGENDE? 

  • Je zit veel thuis te werken
  • Je krijgt overal pijntjes van het langdurig zitten op oncomfortabele werkstoelen
  • Je hebt stijve schouders en/of gekke knakken in je nek
  • Zere polsen, onderarmen, ellebogen van het zitten in een verkeerde houding
  • Als je opstaat voel je hoe stijf je lichaam eigenlijk is
  • Je ademhaling zit hoog wat spanningen geeft
  • Je weet dat bewegen bijdraagt aan een gezonde leefstijl. Maar wat voor oefeningen moet je nou doen als je een kwartiertje pauze hebt en thuis zit?

Dan zit ook jij misschien  wel in die vervelende, misselijkmakende; CORONACOASTER! En wordt het hoog tijd om daar eens uit te stappen. Met simpele Restorative Pilates oefeningen, die je vanuit je woonkamer kunt doen wordt er gewerkt aan een pijnvrij en fit lijf. En Marlies gaat je daarbij helpen.

‘Méér bewegen gaat niet perse helpen om je fit te voelen tijdens het thuiswerken. De kunst is volhouden en afwisseling in beweging en daar ga ik je bij helpen!’ – Marlies Kornmann

Ben je benieuwd naar meer informatie over de training klik dan hier. Voor meer informatie over Restorative Pilates neem dan een kijkje op deze pagina op de website.

Blijf je graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij Miesko? Meld je dan hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Ook op Instagram en Facebook zijn wij actief en zitten wij klaar voor het beantwoorden van al jouw vragen. Samen, zorgen we voor elkaar!