fbpx

Lessen BIj miesko pilates

Alle groepslessen bij Miesko zijn in kleine groepen van maximaal 7 personen. Iedereen krijgt persoonlijke aandacht, iedereen krijgt persoonlijke aanwijzingen zodat je het maximale uit een oefening haalt.

Al na een paar lessen word je je bewust hoe je de juiste spieren kunt aanspannen, hoe je beter ademhaalt en hoe je in het dagelijks leven makkelijker kunt bewegen. Elke les is een totale beleving van een sterk en veerkrachtig lichaam en een kalme geest!

GROEPSLESSEN

Onze groepslessen zijn Moderne Pilates lessen waarbij een combinatie van mat en reformer oefeningen worden gegeven. In het mat repertoire train je vanuit het basisprincipe dat alle bewegingen vanuit je ruggengraat, je core ontstaan. De basisprincipes zorgen ervoor dat je van binnen uit sterk wordt.

Zodra je de oefeningen met de reformer doet, zul je merken dat de weerstand van de veren je meer ondersteuning of juist meer uitdaging geven. Wij geloven dat deze combinatie het beste en het meest effectief is. 

Level 1 = basis, er is veel tijd om te voelen en te ontdekken
Level 2 = intermediate, er zit meer flow in de les, je kent en kunt de basis al
Level 3 = weinig uitleg, meer focus op kracht, uithouding en coördinatie 

Bekijk het rooster

RESTORATIVE PILATES

De Restorative Pilates oefeningen helpen je om je lichaam puur te leren bewegen waardoor (pijn)klachten over kunnen gaan. Zie het als het herprogrammeren van je lichaam. 

De oefeningen gaan langzamer dan gewone Pilates zodat je meer verdieping kunt voelen. De aanwijzingen en oefeningen bieden je een kader waarbinnen jij zelf gaat ontdekken wat jouw lijf doet en nodig heeft. Het gaat om nieuwe patronen aan te leggen die, heel belangrijk, pijnvrij zijn en ook die logisch voor jou voelen. Geen choreografie maar bewegingen doen die de functionaliteit van je lichaam verbeteren.

Restorative Pilates lessen zijn een combinatie van mat, reformer en bindweefsel-release massages. Deze lessen zijn er in 2 niveaus; beginners en intermediate.  

Bekijk het rooster

PRIVÉ (THERAPIE) SESSIES

Privélessen zijn individuele lessen speciaal voor jou op maat gemaakt aan de hand van je doelen en wensen. Sommige docenten werken meer therapeutisch met aanvullende technieken.

Wil je kennismaken met Pilates bij Miesko of ben je herstellende na een blessure, operatie of bevalling, dan zijn privé (therapie)sessies echt iets voor jou.

Boek een privé sessie

Tarieven 2024

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende abonnementen en lessenkaarten die je kunt aanschaffen. Ga naar deze pagina om je aankoop te voltooien. Als je vragen hebt of advies wilt dan kun je altijd even bellen of mailen.

groepsLESSEN

Abonnement

5 lessen per maand

€ 139

Abonnement

10 lessen per maand

€ 257

losse les

 

€ 35

5-lessenkaart

6 weken geldig

€ 165

10-lessenkaart

3 maanden geldig

€ 299

20-lessenkaart

6 maanden geldig

€ 559

Privé lessen

Losse priveles

 

€ 80

5-lessenkaart

3 maanden geldig

€ 387,50

10-lessenkaart

7 maanden geldig

€ 750

Losse priveles met marlies (75 min)

 

€ 115

5-lessenkaart met marlies

3 maanden geldig

€ 549

10-lessenkaart met marlies

7 maanden geldig

€ 1099

Heb je het gevoel al van alles geprobeerd te hebben, maar je rugpijn gaat niet over? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Introductielessen

Bij Miesko Pilates geven we je niet zomaar een Pilates lesje, nee, we geven je een holistische Pilatesles die je lichaam, hoofd en hart verbindt. En dat is nodig als je goed voor jezelf wilt zorgen. 

Pilates bij Miesko is een sport alternatief. Wij werken vanuit de Pilates methode maar benaderen deze op een meer mindful wijze. 

Je gaat op een aandachtige manier je lijf in beweging brengen. Eerst langzaam en met precisie voor details waardoor je beter kunt gaan voelen wat je lichaam nodig heeft. Langzaam oefeningen doen betekent niet dat het makkelijk of saai is. Integendeel, door de details wordt een simpele oefening heel intens

Hou je niet van de sportschool, maar wil je wel je spieren sterker maken, stretchen, je houding verbeteren en dat allemaal zonder zweverig gedoe? Kom dan nu in beweging en start vandaag nog met een introductieles bij Miesko Pilates!

 

Ik wil meer info over de introductielessen