fbpx

Pijnvrije schouders

een 3-weekse online Pilates training voor nek- en schouderklachten

Ik doe mee aan de online training

Wordt de pijn in je nek en schouders steeds erger door een verkeerde houding?
Doe mee met deze 3-weekse online training Restorative Pilates!  

Over een paar maanden denk je misschien: had ik maar beter op mijn houding gelet. Beter om daar nu meteen dus mee te beginnen! Méér bewegen gaat niet per se helpen om je fit en pijnvrij te voelen. De kunst is afwisseling in beweging en daar ga ik je bij helpen!

LET OP: dit is dezelfde training als Pijnvrij Thuiswerken!

Herken je jezelf in het volgende?

 • Je werkt veel op de computer
 • Je hebt stijve schouders en gekke knakken in je nek
 • Je krijgt overal pijntjes van het langdurig zitten op oncomfortabele werkstoelen
 • Zere polsen, onderarmen, ellebogen van het zitten in een verkeerde houding
 • Als je opstaat voel je hoe stijf je lichaam eigenlijk is
  Je ademhaling zit hoog wat spanningen geeft
 • Je weet dat bewegen bijdraagt aan een gezonde leefstijl. Maar wat voor oefeningen moet je nou doen als je een kwartiertje pauze hebt en thuis zit?
pilates amsterdam

Wat is Restorative Pilates?

Voor een goede gezondheid eet je gezond want we weten allemaal dat mineralen en vitamines essentieel zijn voor onze cellen. Op precies dezelfde wijze werkt beweging ook op ons lichaam. Door te sporten worden tal van stofjes aangemaakt die heel belangrijk zijn om je gezond en fit te voelen. Althans, als je de juiste oefeningen doet, want lang niet alle sporten werken helend voor je spieren en gewrichten, denk maar aan harde beukende sporten. Vergelijk het met het eten van junkfood, het geeft even een lekker gevoel, maar het geeft geen voordelen op de lange termijn.

Zo is het ook met beweging, sommige sporten geven een kick maar je rugpijn gaat er niet van over.

De Restorative Pilates oefeningen gaan langzamer dan gewone Pilates maar zijn niet minder intensief. In de Restorativelessen gaat het erom je lichaam puur te leren bewegen, zonder choreografie of ‘vorm’ zoals in gewone Pilateslessen gebeurt. De oefeningen houden we vaak langer aan zodat je echt kunt voelen wat de bedoeling is en je je lichaam kunt aansturen op verbetering.

In deze 3-weekse online training Restorative Pilates ga ik je helpen bij het activeren van dieperliggende spieren. Zodat de pijnklachten in je nek en schouders zullen afnemen. 

Elke week krijg je van mij een video met daarin oefeningen die je direct zelf kunt doen. Zodat jij al heel snel gaat merken hoe je je houding en je fitheid kunt verbeteren.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

 

”Door mijn chronische hernia kon ik niet meer sporten. Ik had de hoop al opgegeven tot ik Marlies tegenkwam. Met haar oefeningen heeft zij ervoor gezorgd dat ik beetje bij beetje weer kon bewegen en trainen.”

Isabel

”Sinds corona zit ik de helft van de dag achter het bureautje van m’n dochter onder haar stapelbed. Echt geen doen maar het kan nu niet anders. Met Marlies haar oefeningen heb ik de eerste lockdown overleefd, het heeft me zo ontzettend geholpen zowel voor m’n humeur als voor m’n pijnlijke schouder. Zij is echt een genie in haar aanwijzingen!”

Charlotte

”Ik heb de hele les afgeluisterd met mooie rustige oefeningen. Met veel kan ik mee doen, maar met de paar oefeningen op handen en knieën niet meer. Wat is wel kan doen, is de oefeningen meenemen in mijn dagelijkse programma. Bedankt!”

Magda

Deed fanatiek mee met de online training, 85 jaar oud

Wat kun je verwachten?

 • Spanning en pijntjes worden minder omdat je diepe spieren geactiveerd worden.
 • Je voelt je fitter want je gaat anders bewegen. En wij zijn gemaakt om afwisselend te bewegen dus al je cellen zeggen JOEPIE!!
 • Op momenten dat je je opgejaagd of gestrest voelt weet je hoe je je ademhaling kunt gebruiken om je weer geaard te voelen.
 • Met deze unieke oefeningen geef je je lijf een energie boost vergelijkbaar met als je gezond en lekker gegeten hebt. Dan voel je je verzadigd. Als je op deze juiste manier beweegt dan voel je zo’n voldaan gevoel in je hele lijf.
 • Je krijgt een algeheel goed gevoel want je hebt even een moment genomen om goed voor jezelf te zorgen.
 • Restorative Pilates werkt als een natuurlijke vitaminepil, eentje die je lichaam goed kan opnemen en een bouwsteen is voor je cellen.

Restorative Pilates is een vitaminepil voor je spieren, eentje die gemakkelijk op te nemen is.

Hoe gaan we te werk?

 • Na aanmelding ontvang jij een bevestiging via de e-mail.
 • Vervolgens ontvang je elke week, gedurende 3 weken lang, een video van mij met daarin mijn unieke Restorative Pilates oefeningen die je meteen kunt doen.
 • De oefeningen ga je elke dag oefenen ongeveer een kwartiertje zodat je ze steeds beter onder de knie krijgt en steeds meer gaat ervaren dat je lijf beter voelt.
 • Je ontvangt elke week nog 2 e-mails van mij waarin ik je tips en inspiratie geef.
 • Stap voor stap krijg je alle oefeningen uitgelegd dat je ze uiteindelijk overal kunt doen.

Stap voor stap je houding en ademhaling verbeteren.

Het resultaat een ontspannennek en pijnvrije schouders

Kosten

Deze 3-weekse training heeft een waarde van € 45,-. 

Doordat steeds meer mensen dagen achter hun laptop doorbrengen en zitten mét veel pijn, wil ik dat de training voor iedereen toegankelijk is. 

Daarom kun je nu meedoen voor  € 24,99.

Ik doe mee aan de online training

Wie ben ik dat je dit van mij mag aannemen?

Marlies heeft Miesko Pilates Amsterdam in 2008 opgericht en is unstoppable in het delen van haar liefde voor Pilates en beweging. Ze heeft een hele eigen en unieke benadering op beweging waardoor haar lessen meer een treatment dan een workout zijn.

Haar interesse in de revaliderende benadering van Pilates komt voort uit haar eigen herstelproces na een ernstig auto ongeluk. Door intensieve begeleiding en studie bij diverse Pilates revalidatie en herstel experts ervoer ze dat herstellen zo veel meer is dan alleen oefeningen doen. Pijnvrij bewegen komt voort vanuit heldere gedachten, en het verbinden van de juiste mindset met een natuurlijk bewegingspatroon is Marlies haar grootste passie.

Marlies is moeder van 2 meisjes (0 en 2) en als ze niet lesgeeft is zij een enthousiast beoefenaar in het sjamanisme en boeddhisme. Ook kookt ze graag Ottolenghi recepten.

Ik doe mee aan de online training

Iedere dag Pijnvrije Schouders! 

Doe mee met deze 3-weekse online Restorative Pilates training!

Ik doe mee aan de online training