De studio is inmiddels alweer twee weken open. Wij zijn heel blij dat we jullie weer kunnen ontvangen.  De afgelopen tijd is het Miesko team druk bezig geweest met het optimaliseren van de lessen en het rooster, om zo jou de persoonlijk begeleiding te kunnen geven zoals je die van Miesko gewend bent. Heb jij al een kijkje genomen in de studio?

Naast de bekende matlessen, reformerlessen en privélessen bieden wij nu ook een combinatie van de mat- en reformerles. Deze Combi-fundamentals les is voor iedereen met een beginners/intermediate+ niveau. Hierbij is het noodzakelijk dat je pijnvrij kunt bewegen. Heb jij nog veel pijn aan je lijf en wil je eerst graag advies op maat? Dat kan natuurlijk ook! Meld je hier aan voor een proefles en dan gaan we samen kijken welke aanpak het beste bij jouw lichaam past. Met onze expertise op het gebied van Restorative Pilates gaan wij allereerst kijken hoe we Pilates kunnen gaan inzetten als medicijn voor jou!

Naast deze studiolessen, kun je bij Miesko ook nog steeds online lessen volgen. Liever de buitenlucht in? Dat kan ook! Elke week staat er buitenles op de planning, mits het goed genoeg weer is natuurlijk. Deze buitenles kun je met een ZOMER strippenkaart volgen. Tijdens al deze lessen leer je alles over efficiënt en pijnvrij bewegen. Zodat je ook in je dagelijks leven geen last meer hebt van onder andere rug- , nek- , schouder- en bekkenpijn. Waar wacht je nog op? Aanmelden dus! Bekijk hier het rooster!

Heb je nou nog andere andere vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag!