By thinking different, you move different and you
will feel totally different!

ONLINE LESSEN

De lessen bij Miesko zijn zowel in de studio als online te volgen. Zo kun je er in deze uitdagende tijd zelf voor kiezen of je er live bij bent, of je thuis blijft maar toch lekker in beweging blijft met je favoriete Miesko-docent.

Bekijk hieronder het rooster met alle online lessen en de veelgestelde vragen over het volgen van de online lessen onderaan deze pagina (FAQ). 

ROOSTER
FAQ
Aanmelden Proefles

Follow us!

Hoe werkt het?

De lessen worden live gestreamt met het programma Zoom. Je kunt het beste Zoom installeren op je laptop, telefoon of tablet/iPad.

Om mee te kunnen doen met onze online lessen kun je ons mailen naar info@miesko.nl. Op zondagavond 19 juli is ons nieuwe systeem voor boekingen en betalingen online, vanaf dan kun je je via dit systeem aanmelden. Voor de online lessen gebruik je je huidige abonnement of strippenkaart en voor onze nieuwe klanten hebben we online strippenkaarten. Bekijk hier de tarieven.

De link naar de online les zullen we je mailen. Mocht de mail op zich laten wachten, check dan ook even spam of reclame. Ongeveer 10-15 minuten voor aanvang van de les start de docent de live streaming en kun je nog even kijken of je camera, geluid, verlichting, etc. goed zijn ingesteld.

Zet je laptop of tablet voor je matje op een rustige plek in huis. Zodra je in Zoom bent zie je op het grote scherm diegene die praat (of het meeste geluid maakt). Je kunt dubbel klikken op het scherm van de docent zodat deze op de voorgrond blijft. Tijdens de les is het fijn als je je eigen microfoon op MUTE zet.

De docent zal wat meer voordoen dan tijdens de gewone lessen in de studio dus je kunt steeds even spieken of je het goed doet. Ook zijn de docenten in de voorbereiding bezig om zo goed mogelijk aanwijzingen te verzamelen zodat jij ook thuis in je woonkamer het gevoel hebt dat je de oefeningen goed doet en begeleid wordt.

Heb je tijdens de les vragen dan kun je het best de chat  gebruiken. Ook na de les kun je via de chat nog vragen stellen aan de docente.

Terugkijken is mogelijk, een aantal lessen zetten we online die je kunt terugkijken wanneer het jou uitkomt.

We updaten het rooster voortdurend en zullen je per mail informeren. Bekijk het rooster voor alle ingeplande online lessen.

ROOSTER
Tarieven

The easiest way to change how you feel, is to change how you move!

FAQ

  • Hoe kan ik Zoom het beste gebruiken? – Zoom kun je gebruiken op je computer, telefoon of tablet. Op je telefoon en tablet is het noodzakelijk dat je de Zoom Cloud Meetings app download en op je computer kun je Zoom installeren via zoom.us.

  • Hoe zet ik mijn camera en microfoon aan of uit? – Zodra je in de meeting zit (oftewel in de Pilates les) kun je links onder je microfoon op mute/unmute zetten en daarnaast zie je een optie om je camera te stoppen of aan te doen. Let op: het is wel belangrijk dat de speaker van je computer aan staat want anders hoor je niets ook al staat de microfoon in Zoom aan.

  • De link uit de bevestigingsmail werkt niet, wat moet ik doen? – Je kunt in principe de link aanklikken die in de bevestigingsmail van Eversports staat. Als deze het niet doet, kopieer de link en plak hem in een nieuwe browser (internet explorer, safari of google chrome). Let op dat je de link kopieert vanaf https://zoom.us/meeting/….. Soms komt het voor dat er voor deze link andere tekens staan en deze moet je niet kopiëren.
    Soms komt het voor dat het activeren van de link met vertraging gaat en het lijkt of de link niet werkt.