By thinking different, you move different and you
will feel totally different!

ONLINE LESSEN & Covid19

De lessen bij Miesko zijn zowel in de studio als online te volgen. Zo kun je er in deze uitdagende tijd met corona zelf voor kiezen of je er live bij bent of dat je liever thuis blijft. Blijf hoe dan ook lekker in beweging met je favoriete Miesko-docent! 

Bekijk hieronder ook onze maatregelen tegen covid19. 

ROOSTER
FAQ
Aanmelden Proefles

Follow us!

Hoe werkt het?

De lessen worden live gestreamt met het programma Zoom. Je kunt het beste Zoom installeren op je laptop, telefoon of tablet/iPad.

De link naar de online les zullen we je mailen. Mocht de mail op zich laten wachten, check dan ook even spam of reclame. Ongeveer 10-15 minuten voor aanvang van de les start de docent de live streaming en kun je nog even kijken of je camera, geluid, verlichting, etc. goed zijn ingesteld.

Zet je laptop of tablet voor je matje op een rustige plek in huis. Zodra je in Zoom bent zie je op het grote scherm diegene die praat (of het meeste geluid maakt). Je kunt dubbel klikken op het scherm van de docent zodat deze op de voorgrond blijft. Tijdens de les zet de docent iedereen op MUTE. Als je iets wilt vragen kun je de chat gebruiken. 

De docent zal wat meer voordoen dan tijdens de gewone lessen in de studio dus je kunt steeds even spieken of je het goed doet. Ook zijn de docenten in de voorbereiding bezig om zo goed mogelijk aanwijzingen te verzamelen zodat jij ook thuis in je woonkamer het gevoel hebt dat je de oefeningen goed doet en begeleid wordt

Terugkijken is mogelijk, een aantal lessen zetten we online die je kunt terugkijken wanneer het jou uitkomt.

We updaten het rooster voortdurend en zullen je per mail informeren. Bekijk het rooster voor alle ingeplande online lessen.

ROOSTER
Tarieven

The easiest way to change how you feel, is to change how you move!

Onze maatregelen in de studio tegen covid19

  • Mondkapjes – Onze docenten dragen een mondkapje en aan onze klanten vragen we vriendelijk en dringend om ze ook te dragen tijdens de les. Het is echter niet verplicht. Voor iedereen is het even wennen maar als we hiermee besmettingen kunnen tegen gaan dan is het de moeite waard. 

  • Ventilatie en luchtreiniger – Tussen alle lessen door is 15 minuten om de studio goed te kunnen ventileren en alles schoon te maken voordat de volgende groep of klant komt. Daarnaast hebben wij een professionele luchtreiniger met een HEPA filter en ionisator die de lucht zuivert van oa. bacteriën en virussen. 

  • Neem je eigen spullen mee – Neem je eigen bal, elastieke band, foamroller en handdoek mee. Alle oefenmaterialen maken we na elke les schoon maar het veiligst is het om je eigen pakketje aan te schaffen en mee te nemen. Wij verkopen al deze spullen in de studio. Stuur ons een mailtje als je interesse hebt. En neem ook je eigen flesje water mee want we serveren dit momenteel niet. 

  • Deur regelment – wacht bij aankomst tot de docent je naar binnen roept om te voorkomen dat we tegen elkaar opbotsen. 

  • Desinfecteer je handen – Wij hebben grote potten desinfect voor je handen staan. Ook gebruiken we speciale reinigers om de matten, reformers en oefenmaterialen mee schoon te maken. 

  • Erin en eruit – We vragen iedereen om na de les zo snel mogelijk weer te vertrekken. Heb je vragen aan de docent maak dan een belafspraak of contact ons. We helpen je uiteraard graag maar we doen dit nu liever digitaal dan in de studio. 

  • Het nieuwe normaal – last but not least; houd ten aller tijden 1,5 afstand van elkaar. Heb je corona symptomen? Meld je dan af en blijf thuis of doe mee met de online lessen!