Het mooie aan de overgang van de herfst naar de winter vind ik de toenemende behoefte om naar binnen te gaan. Zowel letterlijk als figuurlijk.

Het is fijn om na een frisse fietstocht in een warm huis of gezellig café aan te komen, een warm drankje te drinken en de warmte in mijn lijf te voelen. Naar binnen gaan in jezelf vind ik soms wat spiritueel klinken, maar toch doen we het elke Pilatesles. De docenten begeleiden je om bepaalde spieren te voelen, sommige te ontspannen waardoor andere spieren activeren. De reden dat je het voelt, is doordat je je interne oog opent en mindful wordt van je eigen, interne landschap.

Ik zie beweging als medicijn en daarom houd ik van Pilates. Bewegen geeft mij namelijk kalmte in mijn immer drukke hoofd en stabiliteit op stressvolle momenten. Misschien herken jij dat ook wel bij jezelf. Sinds een tijdje doe ik aan Nutritious Movement, een bewegingsmethode die uitgaat van hoe je gebouwd bent en hoe je op jouw unieke manier het best kunt bewegen. Ik ben super enthousiast over mijn eigen vorderingen. Het resultaat is dat ik mijzelf in mijn dagelijks leven krachtiger staande kan houden, zowel fysiek als mentaal. De combinatie van Nutritious Movement met Pilates heeft mij geïnspireerd om mijn eigen stijl te ontwikkelen in de vorm van een nieuwe, innovatie lesmethode: Restorative Pilates. Zo kunnen jullie ook dit maximale effect ervaren. Deze maand starten we met de lessen en ik ben heel benieuwd naar jullie reacties!

Geniet deze maand van alle fijne, nieuwe lessen en tot snel in de studio!

Liefs,
Marlies