Naast online lessen kun je vanaf nu ook buiten Pilates lessen volgen. Op een gepaste afstand van anderhalve meter is het weer mogelijk om in groepsverband een les te volgen. Wij hebben ontzettend veel zin om jullie weer te zien!

Hoe werkt een buitenles en wat zijn de regels? 

De buitenles vindt plaats in het Oostenburgerpark of bij de Kazerne ter hoogte van het Johanna ter Meulenplein (De locatie staat in Fitmanager in het rooster aangegeven). Persoonlijke aandacht vinden wij bij Miesko Pilates belangrijk. Om dit in de buitenlessen mogelijk te maken is er plek voor minimaal 5 en maximaal 12 deelnemers. Zorg dat jij een plekje hebt en meld je snel aan!  Kom alleen of samen met je Pilates-maatje, vriend of vriendin. 

Tijdens de les gaan we samen werken aan je mobiliteit, kracht en lichaamsbewustzijn (of worden). Pijnvrij (leren) bewegen staat hierin bij ons altijd centraal.

Kan ik ook meedoen? Zeker, de buitenlessen zijn geschikt voor alle levels en herken je aan het groene label en in de naam “Buitenles” in het rooster. Meld je aan en vergeet niet om je eigen matje en flexband mee te nemen in verband met de hygiëneregels vanuit het RIVM! 

Ben je nu nieuw bij Miesko en kan je niet wachten om een les uit te proberen? Je krijgt twee proeflessen voor de prijs van 12,50 euro, hiermee kan je maar liefst twee keer een les uitproberen. Ideaal om erachter te komen of een online- of buitenles beter bij je past!

Buitenlessen bij Miesko zijn in lijn met de richtlijnen van het RIVM en daarbij horen de volgende regels:

  • 1,5 meter afstand houden tijdens de lessen.
  • Bij verkoudheidsklachten blijf je thuis en stuur je ons een bericht. Twijfel je? Neem even contact met ons op, we adviseren je graag! 
  • Was regelmatig je handen.
  • Waardeer elkaars wensen en luister goed naar elkaar.
  • Neem je eigen matje en/of props mee in verband met hygiene. Heb je nog geen props? Bestel ze dan hier.
  • Ga voordat je van huis weggaat nog even naar het toilet. In verband met de RIVM richtlijnen is het niet mogelijk om in de studio gebruik te maken van het toilet. 
  • Kom je liever niet alleen? Meld een vriend of  vriendin aan voor 2 proeflessen.
  • MAAR BOVENAL, GENIET VAN JE PILATES LES IN DE BUITENLUCHT!

Wij hebben er heel veel zin in en we zien je graag tijdens een buiten- of online Miesko les. Met het oog op de toekomst hopen wij jullie snel weer welkom te heten in onze studio. Meer Informatie vind je op onze website, Instagram en Facebookpagina. Wil je nu ook op de hoogte worden gehouden van het laatste Miesko nieuws? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.