Helaas helaas helaas, we moeten onze deuren weer sluiten. Veel wisselende gedachten komen hierbij kijken. De balans zien te vinden tussen veiligheid en gezondheid blijft lastig. Voor de overheid maar ook voor ons ieder persoonlijk.

Thuis een lesje doen terwijl je kinderen om je heen rennen is knap lastig. En om nog iets van afwisseling in je dagelijks uitzicht te vinden, valt het nu waarschijnlijk ook niet mee als je thuis werkt, eet, ontspant en sport. Maar het goede nieuws is: wij gaan je helpen!

Er zijn 3 manieren om vanaf 15 december een les te doen bij Miesko:

  • Livestream les via Zoom

Alle reserveringen hebben we uit Eversports gehaald tot 19 januari 2021. Wil je een livestream les doen, schrijf je dan in. Je ontvangt 15 minuten voor aanvang de toegangslink voor de les per mail. Klik hier om naar het rooster te gaan.

  • Doe mee met een terugkijk video

Wil je een les doen wanneer het jou uitkomt? Om 6:00 uur ‘s ochtends of 22:30 uur ‘s avonds? Dat kan! Als je in het rooster staat dan zie je rechtsboven een submenu’tje in groene letters VIDEO. Klik hierop en je ziet nu 3 video’s van Smaranda, Stefania en van Marlies. De komende week voegen we elke dag nieuwe video’s toe.

  • Privéles via Zoom

Wil je met je favoriete docent privéles blijven doen dan kan dat via Zoom. Mail ons of contact je docent en plan je lessen in. Het tarief voor een online priveles hebben we wat verlaagd naar €50 per les.

Heb je vragen of wil je meer informatie aarzel dan vooral niet om ons te contacten. Ook op Instagram en Facebook zijn wij actief en zitten wij klaar voor het beantwoorden van al jouw vragen.