fbpx

 body & mind Restorative Stretch serie

 

Ja, ik doe mee aan de online training

Gezonde stretch oefeningen met inspirerende affirmaties voor een verbonden lichaam, hart en hoofd

Wil jij graag op een holistische manier van stijfheid in je lijf afkomen? Doe mee met deze 7-daagse online stretch training voor een flexibel lijf en een ontspannen hoofd en krijg als bonus een gratis stretch les.

Herken je jezelf in het volgende?

 • Je voelt je stijf en je wilt graag flexibeler worden.
 • Je voelt spanningen in je lijf die je graag met rustig beweging wilt verzachten.
 • Je hebt weinig geduld voor een zit-meditatie, maar je wilt wel graag meer rust en controle over je gedachtes.
 • Je vindt de rust van yoga fijn maar de houdingen voelen te extreem voor je lijf.
 • Je wilt vaker een moment voor jezelf en vindt het moeilijk die te pakken.
 • De drukte van je dagelijks leven geeft stress en pijn, je zoekt naar een verandering.
 • Je hebt regelmatig last van hoofdpijn of gespannen schouders.

 

Wat is een body & mind Restorative stretch

De meeste mensen bewegen te weinig. Eigenlijk is dat raar want het is onze natuur om te bewegen. Ons lichaam functioneert het best als er een optimale balans is tussen beweging en rust, zowel op fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel niveau.

Yoga is een bewegingsmethode die deze 4 aspecten mooi samenbrengt. Echter zijn de houdingen voor veel mensen (inclusief ikzelf) te extreem of te belastend. De body & mind Restorative stretches in deze serie kun je vergelijken met yin yoga maar dan yin pilates. De houdingen heb ik ontwikkeld vanuit biomechanica en hebben de focus op het terugbrengen van de functionaliteit van onze spieren en gewrichten

In deze serie ga ik je middels actieve stretching leren hoe je je spieren kunt verlengen terwijl je ze aangespannen houdt. Zodoende houdt je controle en stabiliteit over je gewrichten en ga je niet over je grens. Daar voegen we affirmaties aan toe. Affirmaties zijn positieve en helpende gedachten die je in jezelf zegt en blijft herhalen. Je monky-mind die je hoofd druk maakt kalmeert hierdoor net zoals je zenuwstelsel. Je ademhaling wordt dieper en er komt meer rust in je al je systemen. 

Zo ontstaat er een verbinding tussen je hoofd, je lichaam en je hart.

Wat ga je leren?

 • We gaan 7 spierketens stretchen en je leert dat op een gezonde en functionele manier te doen. 
 • Een goed begin is het halve werk! Je leert de details van de startpositie in elke oefening. Deze details maken het verschil! 
 • Welke attributen je nodig hebt om de oefening voor jouw lijf effectief te maken.
 • Je leert het verschil tussen actief en passief stretchen. 
 • Wat je kunt doen als je geen stretch voelt.
 • Wat je kunt doen als je pijn voelt.
 • Hoe je in slechts enkele minuten je ademhaling terug naar beneden brengt en kunt ontspannen.
 • Je leert wat affirmaties zijn en hoe ze je kunnen dienen tijdens de oefening. 

 

JA IK DOE MEE!

De mindfulness uit yoga gecombineerd met de anatomie van Pilates;

Yin Pilates by Marlies

Mijn body & mind verbinding

In de loop van de afgelopen 20 jaar heb ik ontdekt dat sommige bewegingsvormen voelen als een rijke maaltijd waar ik helemaal verzadigd en gelukkig van word maar dat er, net als bij eten, ook bewegingslessen zijn die als een een snack voelen, even heel lekker maar daarna krijg ik buikpijn.

Ik heb bekkeninstabiliteit opgelopen na een fietsongeval en ik heb een zenuwstelsel dat snel overprikkeld raakt (noemen ze hoogsensitief).

In mijn zoektocht naar een bewegingsvorm die een rijke voedende maaltijd is ben ik over de hele wereld opleidingen en trainingen gaan doen. Van Pilates, ecstatic dance en yoga tot aan trancereizen, shaken en breathwork, allemaal methoden om lichaam, mind en hart te verbinden.

Uiteindelijk heb ik mijn eigen methode ontwikkeld Restorative Pilates. Oefeningen vanuit een anatomische en biomechanische insteek met een flinke laag aan mindfulness erover. Elke dag in mijn studio in Amsterdam ervaar ik dat chronisch fysieke klachten pas echt overgaan als de emotionele, mentale en spirituele delen van ons mee mogen doen. En zo is de body & mind Restorative Stretch serie ontstaan, stretch oefeningen die anatomisch gezond zijn voor onze westerse lichamen waarbij ons hoofd en hart ruimte krijgt om te spreken.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

 

”Ik ben Pilates gaan volgen om m’n lichaam soepeler te maken, Alles voelt wat stijver nu ik ouder word. De oefeningen zijn effectief, prettig en geven mij ruimte om te voelen wat mijn lichaam nodig heeft. Ik voel me echt veel sterker en soepeler!”

Corrie

”Mijn belangrijkste punt is de persoonlijke betrokkenheid van de docenten. Ik voelde me gelijk thuis bij studio Miesko. De docenten zijn professioneel en hebben veel kennis van het menselijk lichaam. Ik ben geraakt door hun persoonlijke interesse en betrokkenheid bij ieders ontwikkeling.”

Iti

”I just wanted to share that for the first morning in a very long time I did not wake up because of the pain in my back. Thank you very much Marlies for finding the way to improve my back!”

Sophie
pilates

Wat krijg je in deze training?

 • Na aanmelding ontvang je een bevestiging via de e-mail.
 • Je ontvang 7 dagen achter elkaar een e-mail van mij met daarin een link naar de video met de unieke body & mind Restorative Stretch.
 • Elke e-mail bevat nog een stukje aan achtergrond informatie waarin ik dieper in ga op de aspecten van Restorative Pilates en over body en mind verbinding. 
 • De video’s duren 10-15 minuten. 
 • De affirmaties en hoe je deze gebruikt staan in de dagelijkse e-mails en hoor je in de video’s.

PLUS 2 SUPER WAARDEVOLLE BONUSSEN

 • Je ontvangt de body & mind Restorative Stretch GUIDE, een uitgebreid handboek van bijna 30 pagina’s vol met alle details van elke stretch oefening om het beste er elke dag uit te halen. 
 • En deze bonus vind ik het echt het aller leukst om aan je te geven: je ontvangt op dag 8 een video met alle 7 stretch oefeningen achter elkaar; een complete Restorative stretch les met mij! Deze les duurt ongeveer 60 minuten met alle 7 oefeningen achter elkaar. Het mooie is dat je alle details al weet want die hebben we de afgelopen dagen samen geoefend. Je kunt op dag 8 helemaal meegaan in de flow waardoor je diep kunt ontspannen. Dit is de les die je bij de hand wilt houden om regelmatig mee te doen. 
 • In die complete stretch les op dag 8 geef ik je nog 2 extra oefeningen op het einde erbij om het een super voedende en weldadige body en mind ervaring te maken.  

Verbind je hoofd, lichaam en hart door te stretchen

investering

Op velen verzoeken heb ik deze online training gemaakt. In plaats van iedereen privélessen te geven, heb ik mijn kennis gebundeld tot dit programma. 

De waarde die dit programma heeft:

 • 3x een privéles om alle details te leren die een gezonde stretch nodig heeft t.w.v €255
 • 1 groepsles t.w.v €30
 • body & mind Restorative Stretch GUIDE t.w.v. €19 

Omdat ik iedereen een pijnvrij lijf en een gelukkig leven gun bied ik de body & mind Restorative Stretch Serie aan voor € 69. 

 

JA IK DOE MEE!