fbpx

Miesko en corona

Onze maatregelen in de studio tegen corona

Door covid-19 heeft Miesko vanaf 15 december 2020 de deuren helaas moeten sluiten, voor de veiligheid van onze klanten en docenten. Onze groeps- en privelessen zijn online te volgen.

Welke maatregelen nemen we tegen covid19?

  • Mondkapjes – Onze docenten dragen een mondkapje en aan onze klanten vragen we vriendelijk en dringend om ze ook te dragen tijdens de les. Het is echter niet verplicht. Voor iedereen is het even wennen maar als we hiermee besmettingen kunnen tegen gaan dan is het de moeite waard. 

  • Ventilatie en luchtreiniger – Tussen alle lessen door is 15 minuten om de studio goed te kunnen ventileren en alles schoon te maken voordat de volgende groep of klant komt. Daarnaast hebben wij een professionele luchtreiniger met een HEPA filter en ionisator die de lucht zuivert van oa. bacteriën en virussen. 

  • Neem je eigen spullen mee – Neem je eigen bal, elastieke band, foamroller en handdoek mee. Alle oefenmaterialen maken we na elke les schoon maar het veiligst is het om je eigen pakketje aan te schaffen en mee te nemen. Wij verkopen al deze spullen in de studio. Stuur ons een mailtje als je interesse hebt. En neem ook je eigen flesje water mee want we serveren dit momenteel niet. 

  • Deur-reglement – wacht bij aankomst tot de docent je naar binnen roept om te voorkomen dat we tegen elkaar opbotsen. 

  • Desinfecteer je handen – Wij hebben grote potten desinfect voor je handen staan. Ook gebruiken we speciale reinigers om de matten, reformers en oefenmaterialen mee schoon te maken. 

  • Erin en eruit – We vragen iedereen om na de les zo snel mogelijk weer te vertrekken. Heb je vragen aan de docent maak dan een belafspraak of contact ons. We helpen je uiteraard graag maar we doen dit nu liever digitaal dan in de studio. 

  • Het nieuwe normaal – last but not least; houd ten aller tijden 1,5 afstand van elkaar. Heb je corona-symptomen? Meld je dan af en blijf thuis of doe mee met de online lessen!

Online lessen

De online lessen zijn via Zoom te volgen. Via het rooster kun je je hiervoor inschrijven.

Daarnaast is het ook mogelijk om terugkijk-video’s mee te doen. Je vindt onze videotheek als je naar het rooster gaat en rechts bovenin de roosterwidget staat een kopje VIDEO.

ROOSTER
FAQ
Aanmelden Proefles

Follow us!