fbpx

GRATIS LUISTERLES

Deze luisterles heb ik gemaakt om omdat je ogen vaak wel wat rust van schermen kunnen gebruiken maar je lijft juist meer beweging nodig heeft.

WIE BEN IK DAT JE DIT VAN MIJ MAG AANNEMEN?

Marlies heeft Miesko Pilates Amsterdam in 2008 opgericht en is unstoppable in het delen van haar liefde voor Pilates en beweging. Ze heeft een hele eigen en unieke benadering op beweging waardoor haar lessen meer een treatment dan een workout zijn.

Haar interesse in de revaliderende benadering van Pilates komt voort uit haar eigen herstelproces na een ernstig auto ongeluk. Door intensieve begeleiding en studie bij diverse Pilates revalidatie en herstel experts ervoer ze dat herstellen zo veel meer is dan alleen oefeningen doen. Pijnvrij bewegen komt voort vanuit heldere gedachten, en het verbinden van de juiste mindset met een natuurlijk bewegingspatroon is Marlies haar grootste passie.

Marlies is moeder van 2 meisjes (0 en 2) en als ze niet lesgeeft is zij een enthousiast beoefenaar in het sjamanisme en boeddhisme. Ook kookt ze graag Ottolenghi recepten.

LUISTERLES

Een luisterles is een geweldige manier om Pilates toe doen, fijn met je ogen dicht op je matje. Dit is een basis niveau Pilates les les zodat je kunt ervaren wat Pilates voor jou kan betekenen. 

WAT KUN JE VERWACHTEN?

  • Een Restorative Pilates les van 30 minuten
  • Geschikt voor beginners en gevorderden 
  • Meer ontspanning en rust voor je ogen
  • Een sterkere verbinding tussen hoofd, lichaam en hart