fbpx

Lestypen

Matlessen

Deze lessen zijn in kleine groepen (maximaal 9 personen) waarbij we werken met verschillende materialen zoals ballen, de flexband, Fitness Circle, Bosu en de foamroller. De nadruk ligt op het verdiepen van je ademhaling en het trainen van de diepe spieren in je buik, rug en schouders. De balans in je spieren zal langzaam gaan herstellen waardoor je je sterker gaat voelen. Ook zul je merken dat je balans en coördinatie uitgedaagd worden.

De matlessen zijn in het bijzonder geschikt om met Pilates te beginnen, je eigen lichaam te leren kennen en de basisprincipes van de Pilatesmethode onder de knie te krijgen. Matlessen zijn er in 3 verschillende niveaus.

Terug naar het overzicht
ROOSTER
Schrijf je in

Boek een proefles!

Ja graag

Reformerlessen

Reformers zijn speciale Pilatesapparaten waar Joseph Pilates mee begonnen is in de jaren ’40. Reformers zijn voorzien van spiraalveren die je weerstand geven waardoor je enerzijds veel uitdaging in spierkracht krijgt, anderzijds geven de spiralen je steun en feedback waardoor je goed voelt wat het doel van een bepaalde beweging is. Je balans, coördinatie, kracht en lenigheid worden flink getraind met als resultaat: verbetering van je houding, diepere ontspanning en lekkerder in je vel zitten. Een Pilatesles op de reformer is een unieke ervaring en geeft een whole body training.

De reformerlessen zijn met maximaal 5 personen en geschikt als je al wat ervaring in Pilates hebt. Reformerlessen worden op 3 verschillende niveaus gegeven.

Terug naar het overzicht
ROOSTER
Schrijf je in

Boek een proefles!

Ja graag

Privé (therapie)sessies

Een privé (therapie)sessie is een individuele les speciaal geschikt als je het vertrouwen in je lijf een beetje kwijt bent. Dit is vaak het geval na bijvoorbeeld een blessure, operatie of bevalling. Bewegen is van essentieel belang als je herstellende bent en je je weer fit wilt voelen. Juist door te bewegen kun je weer lekker in je vel zitten en je ook mentaal weer sterker voelen.

Ons doel is jou een pijnvrije (therapeutische) training te geven door middel van een individueel programma waarmee je je spieren weer sterker en soepeler maakt. Na een intake en op basis van je persoonlijke wensen en doelen wordt een afgestemd programma gemaakt.

Een privéles bestaat uit oefeningen afgewisseld op alle STOTT Pilates-apparaten zoals de Cadillac, Reformer, Chair en Barrels. Elk apparaat heeft zijn eigen unieke mogelijkheden waardoor een privéles heel specifiek op jou wordt afgestemd.

Ben je herstellende en wil je voorzichtig aan weer je lichaam in beweging zetten? Wil je je lessen flexibel in kunnen plannen? Wil je intensievere persoonlijk aandacht? Dan is een privéles heel geschikt voor jou.

Meld je aan

Wat onze klanten over Miesko zeggen

Lees het hier