fbpx

Hoe werkt Zoom?

Hoe werkt Zoom?

De lessen worden live gestreamt met het programma Zoom. Maar hoe werkt dat eigenlijk?

Je kunt het beste Zoom installeren op je laptop, telefoon of tablet/iPad.

De link naar de online les zullen we je mailen. Mocht de mail op zich laten wachten, check dan ook even spam of reclame. Ongeveer 10-15 minuten voor aanvang van de les start de docent de live streaming en kun je nog even kijken of je camera, geluid, verlichting, etc. goed zijn ingesteld.

Zet je laptop of tablet voor je matje op een rustige plek in huis. Zodra je in Zoom bent zie je op het grote scherm diegene die praat (of het meeste geluid maakt). Je kunt dubbel klikken op het scherm van de docent zodat deze op de voorgrond blijft. Tijdens de les zet de docent iedereen op MUTE. Als je iets wilt vragen kun je de chat gebruiken. 

De docent zal wat meer voordoen dan tijdens de gewone lessen in de studio dus je kunt steeds even spieken of je het goed doet. Ook zijn de docenten in de voorbereiding bezig om zo goed mogelijk aanwijzingen te verzamelen zodat jij ook thuis in je woonkamer het gevoel hebt dat je de oefeningen goed doet en begeleid wordt

Terugkijken is mogelijk, een aantal lessen zetten we online die je kunt terugkijken wanneer het jou uitkomt.

We updaten het rooster voortdurend en zullen je per mail informeren. Bekijk het rooster voor alle ingeplande online lessen.

ROOSTER
Tarieven

Follow us!