Waarschijnlijk hebben de meeste van jullie het nieuwtje al gehoord. Ik ga Miesko verlaten. Sinds Miesko is geopend in de Czaar Peterstraat in 2013 werk ik er liefdevol, met veel passie en ontzettend veel plezier. Daarnaast heb ik mijzelf enorm kunnen ontwikkelen op vele gebieden. Dit mede dankzij jullie allemaal en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Nu is het tijd voor een nieuwe stap! 

De schone lucht, prachtige natuur, meer rust, een lager leeftempo, een fijner huis met eindelijk meer ruimte én een eigen Pilatesstudio aan huis in het historische centrum van Zutphen. Dat zijn de redenen voor mijn vertrek naar het Oosten.

Waarom Zutphen? Eigenlijk omdat het goed voelde en meer niet. Het prachtige oude stadje, de mensen, de omgeving en ook de mogelijkheden die deze plek voor mij heeft. Er is bijvoorbeeld nog geen Pilates op de reformer. Ik vind dat enorm leuk en inspirerend om op te zetten! Ook werkt mijn man in Arnhem, dat is daar vlakbij en scheelt enorm veel reistijd.

Na 40 jaar Amsterdam is deze stap best spannend. Ik weet niet precies wat het leven daar gaat brengen en dat brengt altijd enige onzekerheid met zich mee. Veranderingen zijn nooit mijn sterkste kant geweest. Maar wie niet waagt wie niet wint…Daphne op avontuur! Maar er is gelijktijdig ook veel vreugde, zin en verlangen naar iets anders, iets nieuws en we zijn daarnaast héél blij dat we eindelijk een mooi stadje hebben gevonden waar we ons goed voelen.

De intentie is de samenwerking met Marlies voor te zetten en blijf zeker als gastdocent verbonden met Miesko voor invallessen en workshops, daar verheug ik me nu al op! Ik ben er nog tot 25 juli en zal mijn lessen met veel zorg en aandacht overdragen aan de nieuwe docenten.

Lieve groet,
Daphne