fbpx

alles over abonnementen

Met een abonnement kies je voor een pakket bestaande uit: wekelijks een vaste les, extra lessen, korting op privélessen en een welkomstcadeau. Daarnaast profiteer je van veel handige voordelen.

Hieronder een opsomming van alles:

Bij een abonnement zit inbegrepen:

1. Vaste wekelijkse les
– Bij aanschaf van een abonnement kies je in overleg met Miesko een vaste les waaraan je wekelijks wil deelnemen. Check altijd vooraf of er plek beschikbaar is in je favoriete les.
– Het Eversports-systeem plant je lessen automatisch in voor zolang je abonnement loopt.
– Indien je een keer niet naar je les kunt komen dien je deze zelf tijdig (24 uur voorafgaand aan de les) te annuleren in Eversports. Je kunt deze les in dezelfde kalendermaand inhalen. Je kunt lessen niet inplannen in een eerdere of volgende maand.
– Een One abonnement geeft je per kalenderjaar recht op 50 vaste wekelijkse lessen en voor een Two- of Combi abonnement zijn dit 100 vaste wekelijkse lessen.

2. Korting op privélessen
– Bij een One abonnement ontvang je 5% korting op losse privélessen. Bij een Two- of Combi abonnement ontvang je 10% korting op losse privélessen.
– Per halfjaar kun je maximaal 4 privélessen met deze korting kopen. Deze lessen kun je in overleg met Miesko inplannen, onder voorbehoud van beschikbaarheid.

3. Welkomstcadeau
– Als nieuwe abonnee ontvang je een welkomstcadeau. De cadeaus variëren van tijd tot tijd en worden aangeboden zolang voorraad strekt. Het cadeau wordt door je docent overhandigd tijdens je les.

Profiteer van handige voordelen:

Inschrijven
– Je kunt een abonnement aanschaffen via het Eversports-systeem. Gebruik hiervoor je huidige account of maak er een aan als je nog geen account hebt. Vervolgens kun je bij Shop een abonnement selecteren.
– Je kunt zelf de ingangsdatum van je abonnement invullen, zodat je hem bijvoorbeeld kunt laten aansluiten op je huidige lessenkaart. Laat het gerust weten als je hier hulp bij nodig hebt.
– Indien de ingangs- en stopdatum op of na de 15e dag van de maand vallen, ontvang je 50% korting op het maandtarief van die betreffende maanden.

Betalen & opzeggen
– Alle abonnementen zijn halfjaarabonnementen en worden automatisch verlengd tot wederopzegging.
– Na het eerste half jaar is het abonnement maandelijks opzegbaar. De opzegtermijn is een maand.
– Betaling van abonnementen gaat uitsluitend op basis van automatische incasso. De eerste betaling gaat via iDeal en is meteen je machtiging voor de automatische incasso van de volgende maanden. Facturen zijn in te zien in je Eversports-account.

Pauzeren
– Je kunt je abonnement een keer per zes half jaar pauzeren voor minimaal 2 weken en maximaal vier weken. De pauze dien je minimaal een maand van tevoren aan te vragen via info@miesko.nl.

Overig
– Alle onderdelen, voordelen en voorwaarden behorende bij het abonnement zijn geldig binnen de vastgestelde abonnementstermijn. Geen van de onderdelen van het abonnement is inwisselbaar voor geld.
– Op de abonnementen zijn ook de standaard Algemene Voorwaarden van Miesko van toepassing.

<< Terug naar het overzicht.

Tijdens mijn lessen combineer ik de wetenschappelijke kennis uit mijn Pilates-opleiding met creatieve invalshoeken als danseres om zo elke klant een diepgaand resultaat te laten ervaren.

Daphne Schaffers

Daphne

Docente

Schrijf je nu in voor een proefles!

Ja graag