Vanaf eind juni komt Turid Drame het Miesko-team versterken, we zijn super blij met een ervaren docente zoals zij!

Turid haar roots in beweging liggen in de Afrikaanse dans, een bewegingsvorm die voor haar alle aspecten van het leven met elkaar verbindt. Enthousiast als ze was trainde ze minstens 6 uur per dag bij Afrikanen waarbij ze eigenlijk weinig techniek in beweging onderwezen kreeg. Mede hierdoor ontstonden er serieuze rugproblemen wat leidde tot 3 hernia’s. Via via kwam ze in contact met een Pilatesdocente en kon ze herstellen van haar blessures.

De magie van het menselijk lichaam fascineerde haar zo dat ze besloot om zelf Pilatesdocente te worden. Nu geeft ze inmiddels al jaren Pilatesles en helpt ze mensen van hun fysieke problemen af in privé- en groepslessen. Ook kon ze de Afrikaanse dans weer oppakken en integreert ze nu Pilates met Afrikaanse dans.  Haar lessen kenmerken zich door een enorm enthousiasme voor Pilates die ze uit elke cel uitstraalt!

“Elk lijf heeft een andere strategie en hoe verbeter je de strategie binnen iemands mogelijkheden zodat je leven weer prettiger wordt, dat is de inspiratie die ik uit elke les elke dag weer haal.” 

Turid geeft om de week de mat- en de reformerles op donderdagavond.

Meld je aan voor de lessen van Turid via het rooster.