Breathe in the future, breathe out the past

Nieuws

Hieronder lees je al het nieuws vanuit de studio dat we graag met je delen. Ook vind je interessante artikelen over gezondheid en anatomie waarmee we je willen inspireren. Schrijf je ook in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en volg ons op social!

Follow us!

Nieuwe lessen vanaf 21 januari

Steeds meer Miesko Pilates fans vinden de deur naar onze studio! Geen wonder want onze lessen staan bekend om de hoge kwaliteit en de intensieve aandacht. Tijd om weer nieuwe lessen toe te voegen aan het wekelijkse rooster dachten wij zo. Read More

Welkom Blaise!

Vanaf januari komt Blaise Selvan (uit Zuid-Afrika) ons team versterken!

Blaise heeft zich na haar klassieke balletopleiding omgeschoold tot STOTT Pilates docente. Na jaren in Maleisië en Zuid-Afrika lesgegeven te hebben is haar thuis nu in Amsterdam. 

Vol enthousiasme en creativiteit geeft Blaise op zondagochtend bij Miesko twee reformerlessen op beginnend en gevorderd niveau.

Voor haar is lesgeven als een dans, een begin en een einde met daar tussenin een heel verhaal wat de ene keer gaat over meer diepe verbindingen en de andere keer over flow. Altijd met een feeling-so-good ending!

Meld je aan voor de lessen van Blaise via het rooster.

Berichtje van Marlies: Van binnen naar buiten

Het mooie aan de overgang van de herfst naar de winter vind ik de toenemende behoefte om naar binnen te gaan. Zowel letterlijk als figuurlijk.

Het is fijn om na een frisse fietstocht in een warm huis of gezellig café aan te komen, een warm drankje te drinken en de warmte in mijn lijf te voelen. Naar binnen gaan in jezelf vind ik soms wat spiritueel klinken, maar toch doen we het elke Pilatesles. De docenten begeleiden je om bepaalde spieren te voelen, sommige te ontspannen waardoor andere spieren activeren. De reden dat je het voelt, is doordat je je interne oog opent en mindful wordt van je eigen, interne landschap.Read More

Nieuw! Restorative Pilates: beweging als medicijn

Ben je stijf? Of voel je jezelf constant gestrest? Dan is onze innovatieve en compleet nieuwe Restorative Pilatesles perfect voor jou!

Restorative Pilates: hoe werkt het?

Marlies: “Voor een goede gezondheid eet je waarschijnlijk gezond, want mineralen en vitamines zijn essentieel zijn voor onze cellen. Op precies dezelfde wijze werkt beweging ook voor ons lichaam.Read More

Welkom Eefje!

Met veel plezier hebben we Eefje verwelkomd in het Miesko docententeam!

Eefje: “Voor mij is Pilates de unieke combinatie van bewust bewegen en je lichaam beter leren kennen. Pilates helpt je om tot op hoge leeftijd soepel en sterk te blijven”Read More

Nieuwe les! Pilates matles met rollers, balletjes en banden

Er is een fijne nieuwe matles (niveau 2) voor iedereen die houdt van Pilates met rollers, balletjes en flexbanden! Een langere rug, sterke schouders en een ontspannen ademhaling geven je nieuwe energie en een boost aan beweging.

De les is een afwisseling van verdiepende details en een heerlijke flow waar de lessen bij Miesko om bekend staan.

Iets voor jou?

Heb je enige ervaring met Pilates en wil je doelgericht en verantwoord trainen?Read More