Nieuws
15-04-2014
Nieuws

11-12-2015

Foamroller oefeningen op het Miesko Youtube Kanaal

Kijk vandaag nog op het Miesko Youtube kanaal voor nieuwe filmpjes met foamroller oefeningen! Lekker thuis aan de slag met de foamroller geeft je hernieuwde kracht, energie en souplesse. Nog meer oefeningen die je helpen om binnen no-time een sterke basis in je lijf te vinden kun je hier downloaden. 

 

26-06-2015

Miesko Zomerweken

Van 6 juli t/m 30 augustus zijn er weer Zomerweken bij MIESKO! Tijdens de Zomerweken is er in plaats van het standaard rooster een speciaal lesrooster. Schrijf jezelf in voor de speciale thema lessen, zoals Power Party en Stretch & Strengthen! Of doe mee met de Summer Boost lessen waarin we lekker naar buiten gaan of combineer het beste van Yoga en Tai Chi tijdens de FLOW lessen. Voor meer informatie lees het Zomerweken Document. Bekijk de flyer en het rooster. Schrijf je snel in via www.miesko.nl/onlinerooster. Fijne zomer!

06-01-2015

Pilates for Men

Over 3 weken start de 3e MIESKO Special met als thema Pilates for Men. Er zijn nog 2 plekjes vrij dus geef die stoere vriend, buurman of broer gauw op! Meer info vind je hier

Meer argumenten nodig om hem van de bank af te krijgen, lees dit artikel

 

04-08-2014

INTERVIEW IN SANTÉ!!

Leuk! Santé heeft mij geïnterviewd en deze maand sta ik erin!

 

 

27-06-2014

MIESKO ZOMERWEKEN!

Van 7 juli t/m 31 augustus zijn er weer Zomerweken bij MIESKO! Tijdens de Zomerweken is er in plaats van het standaard rooster een speciaal lesrooster. Schrijf jezelf in voor Pilateslessen met elke week een ander thema, zoals BIG Ball Challenge en R R R Rolling like a Star! Of doe in het weekend een bijzondere Pilates workshop zoals Towel Workout of combineer het beste van Yoga en Pilates tijdens de REFORMER Yoga Infusion. Dit is de next level! Bekijk hier de flyer en hier een document met alle informatie. Schrijf je snel in via www.miesko.nl/onlinerooster. Fijne zomer!

 

12-06-2014

FILMPJE MET OEFENINGEN VOOR STERKE VOETEN

De bekende balletjes uit de lessen! Je kan ze voor veel verschillende oefeningen gebruiken. Bekijk hier het filmpje met oefeningen voor sterke, gezonde voeten.

Bekijk hier het filmpje.

 

15-04-2014

OPENINGSTIJDEN RONDOM DE LENTE-FEESTDAGEN

In het voorjaar geniet iedereen van de vele vrije dagen met feestdagen zoals Pasen en Pinksteren. Hopelijk wordt het mooi weer! Veel scholen hebben binnenkort 1 of 2 weken vakantie, maar bij MIESKO gaan de lessen rondom de feestdagen gewoon door, met uitzondering van de volgende dagen:

MIESKO is gesloten op:
- zaterdag 26 april viering Koningsdag
- donderdag 29 mei Hemelvaart
- maandag 9 juni 2e Pinksterdag

Op Bevrijdingsdag (maandag 5 mei) gaan de lessen dus gewoon door. Mocht je een keer niet kunnen, geef dit dan tijdig aan in het Online Rooster.

Fijne dagen!

 

25-02-2014

ZWANGER & FIT MET PILATES

Vanaf woensdag 12 maart van 18:00 - 19:00 uur starten we met een nieuwe lessenserie speciaal voor zwangere vrouwen.

Ben je zwanger en wil je je lichaam extra aandacht geven en wil je je sterk en in balans voelen? Kom dan STOTT Pilates doen tijdens je zwangerschap. Voel je energiek, krachtig, kalm en fit. Adem! Concentreer je op de precisie van bewegingen en begrijp waar de beweging vandaan komt. Ervaar bewust hoe je lichaam verandert en creëer een stabiel plekje in je buik voor je baby.

De voordelen op een rijtje
* comfortabel trainen
* verbetering van je houding en ademhaling
* bewust trainen van de bekkenbodem
* stimuleert de bloedcirculatie in je benen en voeten
* sneller herstel na de bevalling
* versterkt je rug en armspieren om je baby straks goed te kunnen dragen

 

14-02-2014

HOT HOT HOT! Ballet Pilates!

In het buitenland zie je het steeds meer, Pilates geïnspireerd op de techniek van Ballet. In Nederland zie het nog bijna nergens, maar bij Miesko hebben we het al een tijdje in het rooster staan. Je hoeft geen ervaring met ballet te hebben, maar als je dat wel hebt is het extra leuk.

Kun je je er nog niks bij voorstellen? Kijk naar het filmpje hieronder!

 

06-01-2014

HAPPY NEW YEAR!

Vandaag is het eerste trimester van 2014 van start gegaan. We hopen dat iedereen fijne feestdagen heeft gehad! Lieve klanten, hebben jullie je kerstcadeautje in de studio al opgehaald? :)

 

23-12-2013

AANGEPAST ROOSTER RONDOM DE FEESTDAGEN

Tussen 23 december en 5 januari is er alleen les op maandagavond en zaterdagochtend. Vaste klanten kunnen aanmelden via het Online Rooster. Wil je een proefles doen stuur dan een email naar info@miesko.nl. (Vanwege de vakantie zal er enige vertraging in de email verwerking zijn.)

 

27-11-2013

DECEMBERWEKEN

Aanstaande maandag, 2 december, beginnen de Decemberweken weer! Dat houdt in dat je je voor alle lessen kunt inschrijven en dat je niet op je vaste tijdstip hoeft te komen als dat je niet goed uitkomt in alle drukte rond Sinterklaas, Kerstmis en Oud & Nieuw.

Schrijf je snel in via het Online Rooster. www.miesko.nl/onlinerooster

 

06-11-2013

ONLINE ROOSTER

Afgelopen maandag is het Miesko Online Rooster live gegaan! Vanaf nu kunnen alle klanten zichzelf aanmelden en afmelden met een persoonlijke login. Je vindt het Online Rooster op www.miesko.nl/onlinerooster. Nu iedereen dit zelf kan doen, op elk moment van de dag, houdt Marlies tijd over om de lessen nog leuker te maken! Klik hier voor de handleiding. Heb je nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar info@miesko.nl.

 

23-10-2013

BEELDVERSLAG

Deze zonnige herfstdag doet ons denken aan het leuke Czaar Peter Festival vorige
maand. ;-)

 

22-10-2013

ROOSTER 2014

Het jaarrooster voor 2014 staat online!

 

16-09-2013

CZAAR PETER FESTIVAL

Gister stonden we met een kraam op het Czaar Peter Festival! We hebben een fantastische dag gehad en veel leuke mensen ontmoet. Bezoekers van het festival konden kennismaken met STOTT Pilates en de V2Max Reformer, de Chair en de Spine Corrector uitproberen. Iedereen bedankt voor alle hulp!

 

01-09-2013

NIEUW SEIZOEN

Morgen gaat het nieuwe trimester van start! Klik hier voor het vernieuwde rooster.

 

11-08-2013

ZOMER WEKEN Update

Tussen 12 - 18 augustus is de studio dicht vanwege de zomervakantie. Er zijn geen lessen en de administratie en emailverwerking zullen vanaf 19 augustus weer opgepakt worden.
We wensen iedereen hele fijne en zonnige week!

 

18-07-2013

ZOMER WEKEN Update

Het rooster voor augustus staat online! Klik hier om de lessen te bekijken.

 

16-07-2013

ZOMER WEKEN Update

Roosterwijziging: dinsdag 18:00 uur MAT 1 vervalt

 

10-06-2013

WORKSHOP 16 juni 10:00 - 11:30 Tao Ritme!

Creëer een gereedschapskistje met praktische oefeningen en meditaties. Ervaar meer voelbewustzijn. De oefeningen zijn simpel en direct inzetbaar in je dagelijks leven om meer vanuit rust te antwoorden op de uitdagingen van het leven. Je wordt authentiek krachtig. Geen zweverige wierook toestanden maar juist meer landen in je lijf.

Tao Ritme! Wat is het? Wat doet het? 

Healing Tao is een oosterse bewegingsleer, die via energetische oefeningen uitnodigt tot een ontspannen, krachtige staat van zijn. Het bestaat uit een balans tussen meditaties, rust en lichaamsoefeningen. Je krijgt een ontspannen focus waaruit je met meer plezier in contact kunt komen en blijven met jezelf en je omgeving.

 

Docente Frederike de Vin is integer, gepassioneerd en werkt vanuit een praktische benadering. Vanuit haar hart geeft ze les en brengt ze mensen in een diepere verbinding tussen lichaam en geest, door creatief en met compassie in te spelen op hetgeen de cursist laat zien. Naast intensieve taoïstische training en eigen ervaring heeft Frederike een gedegen medische basiskennis vanuit de Osteopathie Sutherland College Amsterdam, de STOTT intensive mat opleiding, en de basisopleiding cranio sacraaltherapeut (Piersman Cranio Sacraal Academie Bussum). Tevens heeft zij veel op zanggebied gedaan, was oa. solist in het Amadeus Ensemble Amsterdam.

Wanneer: zondag 16 juni 10:00 - 11:30 uur 

Waar: Miesko Pilates Studio in de Czaar Peterstraat 29 
Kosten: € 22,50 per persoon
Betalen voor vrijdag 14 juni op bankrekening: 0146732456 t.n.v. F.A. de Vin. Graag o.v.v. je naam en datum van training.

 

Is het bevallen? Of kun je de 16e niet maar wil je wel kennismaken met Tao Ritme? Vanaf maandag 23 juni worden de lessen wekelijks bij Miesko aangeboden op maandag 8:00 - 9:30 en vrijdag 17:00 - 18:30 (een goed begin en einde van je week!).

 

Inschrijven: frederike@taoritme.nl 

 

02-06-2013

Marlies en de zweep

Afgelopen donderdag is de zweepslag in mijn kuit gesprongen, dit is een scheur in de kuitspier, en lig ik nu plat. Met krukken kan ik me een beetje verplaatsen maar ondanks mijn kracht en flexibiliteit gaat dit niet van harte. 

Aankomende week zullen de meeste van de lessen vervangen worden door Sarah, Patricia en Rika. Iedereen die prive les doet benader ik persoonlijk voor een gepast alternatief. 

Ik hoop zo snel mogelijk weer in de studio te zijn! Per mail en telefoon ben ik uiteraard goed bereikbaar, ik hoor het wel als er iets is....

 

09-04-2013

SUNRISE ENERGY FLOW WORKSHOP

Schrijf je nu in voor deze workshop van 1,5 uur die helemaal in het teken staat van extra energie opdoen na de winter. Niet via een vitaminepil maar door een geweldige Pilatestraining!

- We masseren, kneden en rollen zodat we ons lijf weer voelen.
- We ademen totdat het lichaam weer schoon en fris voelt.
- We bewegen vanuit de essentie van STOTT Pilates waardoor je je krachtig, soepel en strak voelt.

Een workshop vol met ingrediënten om je klar te stomen voor de rokjesdag en blote-schouderdag! Een ultieme training om je lichaam en geest een boost aan beweging en energie te geven. Na afloop krijg je een welverdiende aanvulling voor het gelukzalige voorjaarsgevoel; koffie/thee met iets zelfgemaakt, zeer gezond én bio lekkers! 

Zondag 14 april  |  10:00-11:30  |  € 22,50  |  inschrijven via info@miesko.nl

 

08-02-2013

NIEUW ROOSTER

Met de opening van de nieuwe studio is ook het rooster aangepast en uitgebreid met extra lessen. Nieuwe lessen op zaterdagochtend met Sarah! De lang verwachte REFORMER groepslessen zijn inmiddels van start gegaan! Klik hier voor het nieuwe rooster, email of bel om je plek te reserveren en begin deze week nog met STOTT Pilates bij Miesko!

 

05-02-2013

MIESKO IS VERHUISD!

Joepie de verhuizing is succesvol verlopen! Vanaf maandag 4 februari worden alle lessen in de nieuwe grotere prachtige studio gegeven.
Adres: Czaar Peterstraat 29, naast de supermarkt Spar Attent
Iedereen is van harte welkom om even te komen kijken en voor een proefles! Reserveer wel even want het loopt nu al storm.

 

01-02-2013

HET IS BIJNA ZOVER!

Inmiddels zijn de muren geverfd, het plafond hangt erin en de vloer is gelegd. Dit weekend leggen we de laatste hand aan spiegels, verlichting, gordijnen en inrichting. Zodra bekend is wanneer jouw les voor het eerst gegeven gaat worden aan de Czaar Peterstraat ontvang je hierover uiteraard een berichtje!

 

24-01-2013

VERBOUWING UPDATE

De verbouwing van de nieuwe studio in de Czaar Peterstraat verloopt volgens planning. Volgende week komt het plafond en de vloer erin zodat het eindelijk eruit komt te zien als een studio! Kijk op Miesko Facebook om een voorproefje te zien.
Geplande opening is 4 februari, zodra deze datum definitief zal dit hier duidelijk aangegeven worden. Tot die tijd vinden alle lessen nog in de studio in de Toministraat 1a plaats.

 

18-01-2013

VOETEN FEITEN DEEL 2

Eind vorig jaar zijn we gedurende de lessen veel met voeten bezig geweest. Lees nu een tweede artikel met nieuwe feiten over voeten: 'Wat zijn goede schoenen?'

 

06-01-2013

VERBOUWING

De verbouwing van de nieuwe studio is in volle gang! Voorlopig worden alle lessen nog gegeven in de gewone oude vertrouwde studio. Als alles volgens planning verloopt starten de lessen in februari in de nieuwe studio aan de Czaar Peterstraat. We keep you posted!

 

02-01-2013

GELUKKIG NIEUWJAAR

We wensen iedereen de beste wensen voor 2013! Geniet nog even van de vakantie, op maandag 7 januari beginnen de lessen weer. 

 

21-12-2012

FIJNE FEESTDAGEN!

Het is alweer de laatste dag van de speciale December Weken! De komende twee weken zijn er geen groepslessen, alleen een aantal privélessen voor de die-hards. Vanaf 7 januari starten alle lessen weer! Fijne feestdagen en alvast veel geluk en gezondheid voor 2013.

 

11-10-2012

OKTOBER-BORSTKANKERMAAND


 

27-09-2012

'PILATES IS GEEN FITNESSRAGE OF TREND'

We vonden een interessant artikel in het tijdschrift Pilates Style waarin beschreven wordt waarom Pilates niet één van de vele fitnessrages is. Je vindt het artikel hier

 

13-09-2012

NIEUWE TRIMESTER VAN START

Vorige week maandag is het 3e trimester van dit jaar van start gegaan! Meer informatie over de lessen en het rooster vind je hier. Wil je meer, minder of andere lessen gaan doen? Neem dan contact op met Marlies.

 

19-08-2012

ZOMERVAKANTIE

Van 20 augustus t/m 2 september is het zomervakantie en komen alle lessen te vervallen. Vanaf maandag 3 september gaan we weer fris van start! 

 

26-04-2012

MEIVAKANTIE

Volgende week is het meivakantie en dat betekent dat er geen lessen zijn. De studio is gesloten van 30 april tot en met 4 mei.

Als je zin hebt om gedurende deze week toch wat oefeningen te doen, dan kun je natuurlijk de Happy New Year CD gebruiken die begin januari zijn uitgedeeld. Of probeer de twee oefeningen uit de Lente Nieuwsbrief. :-)

Als je een stukje naar onder scrolt op deze pagina, dan vind je bij het nieuwsitem van 22-03-2012 de linkjes naar de filmpjes. (En met een beetje geluk is het zonnig genoeg om de oefeningen op je balkon of in het park te doen :-)) Veel plezier en tot in de week van 7 mei.

 

19-04-2012

AND THE WINNER IS...

De STOTT Pilates Split Pedal Stability Chair! Enige tijd geleden riepen we iedereen via Facebook al op om ook te stemmen. Wereldwijd is dit toestel zo hoog gewaardeerd dat hij de About.com 2012 Readers' Choice Award For Best Pilates Chair heeft gewonnen. Natuurlijk is dit oefentoestel ook bij Miesko aanwezig. Wil je hem ook een keertje uitproberen? Hij wordt in alle Pro lessen gebruikt!

 

 

18-04-2012

MIESKO@FACEBOOK

Word vrienden met Miesko op Facebook! Op de Facebook-pagina posten we regelmatig nieuws, leuke artikelen en interessante linkjes. www.facebook.com/mieskopilates

 

29-03-2012

NIEUWSBRIEF

Heb jij er al eentje?

 

 

22-03-2012

SPRING EXERCISES

De lente is begonnen en dat betekent automatisch dat de zomer ook in aantocht is! Ter voorbereiding op de zomer heeft Marlies twee oefeningen geselecteerd die je gemakkelijk thuis kunt doen: de Side Bend en de Shoulder Bridge. Door deze twee oefeningen een paar keer per week te doen ontwikkel je een smallere taille, sterke schouders (voor zomerse shirtjes) en een strakkere billen. Op Youtube staan twee filmpjes van de oefeningen met uitleg van Marlies. Veel plezier! Bekijk de filmpjes hier: 

Side Bend

 

Shoulder Bridge

 

 

21-03-2012

WELKOM LENTE!

Het is 20 maart geweest en dat betekent dat het weer lente is! Tijd voor zonnestralen, vogelnestjes, blote schouders, picknicken in het park en mooie voorjaarsbloemen. Om de lente thuis in te luiden krijg je volgende week een hele bijzondere nieuwsbrief tijdens de les. Happy Spring!

 

15-03-2012

NIEUW ARTIKEL: EEN GOEDE ADEMHALING VERBETERT DE KWALITEIT VAN JE LEVEN

Begin van de Pilates les; Adem in door je neus... Adem uit door je mond... *gaap* Ontspan je lage rug... *gaap* Adem in... Adem uit... *gaap* *gaap* *gaap*...

Herkenbaar?

Uit onderzoek is gebleken dat vaak zuchten of gapen een soort zuurstofverslaving is. Als je altijd snel ademt, denkt je lichaam dat er zuurstofgebrek ontstaat als je minder snel ademt. Zodra je je een beetje ontspant begin je te gapen of te zuchten, een poging van het lichaam om met minder ademhalingen per minuut toch een goede hoeveelheid zuurstof binnen te krijgen. Lees verder...

 

21-02-2012

OSTEOPOROSE EN SCOLIOSE

Wil je meer lezen over hoe Pilates kan helpen bij osteoporose en scoliose? Via onderstaande linkjes kom je bij twee korte artikelen. Marlies heeft veel ervaring met Pilates bij osteoporose en scoliose en ze vertelt je er graag meer over!

Hier lees je over Pilates bij osteoporose en hier over Pilates bij scoliose.

 

13-02-2012

STOTT PILATES® OP iTUNES

Wat een feest! STOTT Pilates heeft speciale Workout Pack's ontwikkeld die je kunt downloaden in de iTunes store. Je vindt ze hier. Handig voor thuis! ;-)

 

09-02-2012

JAARROOSTER

Heb je het jaarrooster van 2012 al gezien? In het rooster zie je wanneer de drie trimesters starten, wanneer het vakantie is en de data van het zomer- en decemberrooster. Je kunt het jaarrooster hier vinden. 

 

09-02-2012

PILATES ANNO 1944

Leuk filmpje op internet waarin je ziet hoe Joseph Pilates in 1944 een man traint op de reformer: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oWpb_G6g6as
Gelukkig is de STOTT Pilates methode die wij bij Miesko doen iets minder ruw en inmiddels verder doorontwikkeld op basis van medische wetenschap, zodat blessures geen kans krijgen.

 

24-01-2012

HAPPY 2012!

Een nieuw jaar, een nieuw seizoen Miesko! In 2011 zijn we flink gegroeid en hebben we veel gebrainstormd over hoe we 2012 zo goed mogelijk kunnen organiseren. Inmiddels zijn we van start gegaan met een nieuw jaarrooster en het eerste trimester. De website wordt momenteel nog geupdate. Heb je nog vragen? Bel of mail Marlies gerust even, ze staat je graag te woord!

 

18-11-2011

PILATES vs. YOGA

Het verschil weten tussen Pilates en yoga? Klik hier om het nieuwste artikel te lezen.

 

12-11-2011

KERSTVAKANTIE!

De Kerstvakantie is van 24-12-2011 tot 08-01-2012. Op maandag 9 januari gaan we weer van start. Fijne feestdagen!

 

05-11-2011

December drukte en annuleren van lessen

De donkere dagen komen er weer aan en Feestdagen-stress, eindejaar afsluitingen en overige December-activiteiten zorgen vaak voor veel drukte. Weet je nu al dat je niet in een les aanwezig kunt zijn, meldt het op tijd zodat je eventueel je les kan verzetten!!

 

16-10-2011

HERFSTVAKANTIE

Van maandag 17 oktober tot en met vrijdag 22 oktober is de studio gesloten.
Tot volgende week!

 

12-10-2011

UNIEKE LES VOOR VROUWEN TIJDENS EN NA BORSTKANKER

Aanstaande zaterdag zijn we aanwezig op de informatiemarkt van Meander in Hoofddorp. Meander is een oedeem- en fysiocentrum en organiseert in het kader van borstkankermaand een speciale informatiemarkt met tips en workshops. Marlies zal een unieke STOTT Pilates les geven voor vrouwen die borstkanker hebben en vrouwen die revalideren nadat ze borstkanker overwonnen hebben. Ben je geïnteresseerd of ken je iemand die dit misschien interessant vindt? Iedereen is welkom!

Zaterdag 15 oktober 2011, 11:00-15:00
Meander Oedeem- en Fysiocentrum, Kruisweg 875a, Hoofddorp

 

10-10-2011

MIESKO STEUNT PINK RIBBON

Oktober kleurt roze want het is borstkankermaand. Wereldwijd wordt er in oktober aandacht gevraagd voor deze ziekte, die een op de acht vrouwen in Nederland treft. Net als vorig jaar steunt Miesko ook in 2011 de stichting Pink Ribbon.

Stichting Pink Ribbon is een fondswervende organisatie, die aandacht vraagt voor borstkanker. Zij heeft als doel het aantal mensen dat borstkanker krijgt te verminderen, vroege diagnose te bervorderen en de zorg voor patiënten en hun omgeving te verbeteren.

Net als vorig jaar steunt Miesko ook in 2011 Pink Ribbon. In de eerste plaats door middel van een donatie, maar ook door aandacht aan de stichting en aan borstkankermaand te geven. De studio en de website kleuren roze, Marlies verzorgt een speciale STOTT Pilates® les aan borstkanker patiënten en Miesko is aanwezig op een informatie markt.

Meer bewegen is minder kans op borstkanker.

 

21-09-2011

STOTT PILATES FULL CERTIFIED INSTRUCTOR!

Marlies heeft de uitslag van haar examen: 9,3!!!! Nu luidt de titel volledig opgeleid STOTT Pilates® docent, dat kunnen er maar een handje vol in Nederland zeggen. Bedankt voor alle succes wensen en felicitaties. Hou je inbox in de gaten want binnenkort is er een feestje.

 

15-09-2011

EXTRA LESSEN

Het nieuwe seizoen is volop begonnen en ik hoop dat iedereen inmiddels zijn/haar favoriete dag en les gevonden heeft. Er zijn in de volgende lessen nog plekken voor instromers of als je 2x per week les wilt doen:

Dinsdag 18:00 - 19:00 uur - level 1/2
Woensdag 10:45 - 11:45 uur - level 1/2
Vrijdag 10:15 - 11:15 uur - level 3

Maak een afspraak voor een proefles of mail even als je extra lessen wilt doen.

 

22-08-11

NIEUW ROOSTER

Het nieuwe uitgebreide rooster dat vanaf 5 september gaat draaien staat op de website! Kies je dag en tijd en kom het zomerse zweet eraf trainen en die stijve rug weer wat leven inblazen. Klik hier voor het rooster.

 

20-07-11

VAKANTIE!

In augustus gaan we met vakantie en dat betekent dat de studio een maand gesloten zal zijn. In september begint het nieuwe seizoen, met meer lessen in het rooster én een nieuw betaalsysteem. Medio augustus sturen we een nieuwsbrief met alle informatie. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan op www.miesko.nl. Fijne zomer en tot in september!

 

13-07-11

EATING FOR ENERGY

We vonden een leuk artikel met wat simpele tips om ups en downs in je bloedsuikerspiegel te voorkomen, zodat je lichaam zowel vòòr, tijdens én na je Pilates training fit en energiek aanvoelt! En natuurlijk, zonder aan te komen. Eating for Energy! Lees hier meer...

 

30-06-11

ZOMERROOSTER

Binnenkort start het ZOMERROOSTER! Hou de website in de gaten voor het lesrooster in juli en augustus. Er komen extra lessen en een speciale actie!


06-06-11

SUMMERBOOST! OP VOLLE TOEREN!

De Summerboost! draait op volle toeren! Er zijn nog nog enkele plekken vrij de komende drie zaterdagen.

 

05-06-11

CELEBRATING THE FEMININE SHAPE

Vijftien beroemdheden uit Hollywood vertelden onlangs waarom zij regelmatig Pilates doen. Op deze blog zie je het resultaat. "Pilates challenges your core with the end result being a longer, leaner, and more-toned you. And if you keep with it regularly, you'll be showing off a set of sexy, sculpted abs. Celebrating the feminine form, it's the kind of workout that delivers a body that looks great. From Reese Witherspoon to Cameron Diaz, see who in Hollywood loves them some Pilates!"

 

02-06-11

TIPS VOOR EEN PLATTE BUIK?

In het nieuwste artikel staan 3 tips over hoe je een strakke buik kunt krijgen.

 

01-06-11

REAL MEN DO PILATES!

David Beckham, ja zelfs hij is verknocht aan Pilates! Steeds meer mannen zien de voordelen van Pilates in omdat je op een gezonde verantwoorde manier sterk en gespierd kunt worden.

 

01-06-11

GRATIS PRIVÉ LES!

Heb je vrienden en vriendinnen die geïnteresseerd zijn in een STOTT Pilates® les? Print onderstaande Cadeaubon en deel hem uit! Als ze gebruik maken van de coupon krijg jij een gratis privé les!

 

31-05-11

NIEUWE LESSEN VANAF 6 JUNI!

Dinsdag        18 - 19 uur      Quartetles niveau 1/2
Woensdag     10 - 11 uur      Quartetles niveau 1/2

 

18-05-11

FIVE BASIC PRINCIPLES

In dit filmpje geeft een Amerikaanse STOTT Pilates® instructrice uitleg over de vijf basis principes van STOTT Pilates®. Hieronder de filmpjes van de vijf principes:
Principe 1: Breathing
Principe 2: Pelvic Placement
Principe 3: Rib Cage Placement
Principe 4: Scapular Movement & Stabilization
Principe 5: Head & Cervical Placement

 

09-05-11

DE NIEUWE SITE ONLINE!

Eindelijk is het zover, de nieuwe website is online! We hebben een aantal weken heel hard gewerkt om miesko.nl meer inhoud te geven en het ontwerp te verbeteren. We hebben nieuwe onderdelen toegevoegd zoals deze nieuws pagina en interessante artikelen. Ook zijn alle gegevens zoals het rooster weer helemaal up to date en is de tweede locatie 'Weesperzijde' toegevoegd aan de contact gegevens. We zullen regelmatig nieuwtjes posten en de start van nieuwe speciale lessen aankondigen. Je kunt je natuurlijk ook aanmelden voor de vernieuwde nieuwsbrief zodat je altijd op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen en acties rondom Miesko en STOTT Pilates®

 

05-05-11

SUMMERBOOST 2011

De maand juni staat in het teken van de Summerboost! Vier weken lang worden er twee extra lessen op zaterdag gegeven.

CARDIO!
Een dynamische les waarbij de STOTT Pilates® oefeningen in een sneller tempo volgen. Daag je conditie, kracht en balans uit en bereid je voor op een energieke les met ballen, gewichten en muziek. Deze les is niet geschikt als je hevige pijnklachten hebt.
Datum: 4,11,18,25 juni
Tijd: 9:00 - 10:00
Prijs: €60 voor 4 lessen (€17 losse les)

CIRCUIT!
Een unieke kans om kennis te maken met de originele STOTT Pilates® toestellen zoals de Reformer en de Chair. Ervaar een nieuwe dimensie in Pilates training: dit is de next level! Voor deze les is ervaring met STOTT Pilates vereist.
Datum: 4,11,18,25 juni
Tijd: 10:15 - 11:15
Prijs: €80 voor 4 lessen (€22 losse les)

Het aantal inschrijvingen is heel beperkt dus meld je snel aan via info@miesko.nl

 

02-05-11

GULLE GEVERS ACTIE

Zowel wij van Miesko, als jij vaste klant, weten dat beweging essentieel is voor een gezond lichaam en gezonde geest. De STOTT Pilates® trainingen helpen je daarbij! Om meer mensen kennis te laten maken met de lessen bij Miesko hebben we de Gulle Gevers actie.

Hoe werkt het?

1. In de Quartet en Octet lessen worden cadeaubonnen uitgedeeld. Wees een Gulle Gever en geef de cadeaubonnen voor een gratis Octet of Quartet les aan een vriend(in), collega of buur.

2. Enthousiasmeer ze om gebruik te maken van de coupon waarmee jouw vrienden voor een zeer gereduceerd tarief 4 lessen kunnen doen.

3. Jij als Gulle Gever krijgt een gratis prive les!

Zijn je cadeaubonnen op? Mail dan even dan krijg je er nog een paar!

 

20-04-11

PASEN

Let op: op 2e Paasdag (maandag 25 april) vervallen alle lessen! Er wordt een extra week bij de geldigheid van je rittenkaart gerekend.

 

14-04-11

STOTT PILATES® SYMPOSIUM IN DUITSLAND

Net terug uit Tel Aviv en ik sta alweer in de startblokken voor het STOTT Pilates® symposium is Essen, Duitsland: een weekend lang workshops en lezingen door master instructors van over de hele wereld. Bereid je maar vast voor op alle nieuwe inspiratie die ik volgende week zal hebben!

Onderstaande foto is gemaakt tijdens te 'Ultimate Sculpting Challenge' van Master STOTT Pilates Instructor Trainer PJ O'Clair.

 

06-04-11

TEL AVIV

Morgen vertrek ik voor een week naar Tel Aviv om daar te trainen in een van de beste STOTT Pilates® studio's van de wereld! Ook ga ik een nieuwe cursus volgen om extra certificaten te halen. Zin in!

Onderstaande foto is gemaakt in de studio van Daniella Mallach in Tel Aviv.
Wat een inspirerende omgeving!

 

05-04-11

MIESKO & PINK RIBBON

In oktober 2010 hebben we een actie gehad waarmee we Pink Ribbon steunden. We organiseerden workshops waarvan de helft van de opbrengst gedoneerd werd aan deze stichting die zich inzet tegen borstkanker. Op dit moment zijn we op zoek naar een goed doel voor een nieuwe actie. Heb jij een goede tip voor een stichting of organisatie die onze steun kan gebruiken?

 

04-04-11

MIESKO IN HET NIEUWS

Leuk om te lezen! Hét tijdschrift van alle Service Apotheken in Nederland 'Beweeg Actief' heeft een stuk gepubliceerd over onze studio. Hier kun je het online lezen.

 

02-04-11

ACTIE OCTET LESSEN

In april beginnen we een nieuwe actie voor de Octet lessen die op dinsdagavond worden gegeven op locatie Weesperzijde. Er komen extra plaatsen vrij! Heb jij nog vriendinnen die je graag kennis wil laten maken met STOTT Pilates®? Een plekje reserveren voor een proefles kan via info@miesko.nl.

 

29-03-11

STOTTPILATES.COM

Voor geïnteresseerden: op www.stottpilates.com kun je alles lezen over de grondleggers van STOTT Pilates® in Canada.Het is alweer de laatste dag van de speciale December Weken! De komende twee weken zijn er geen groepslessen, alleen een aantal privélessen voor de die-hards. Vanaf 7 januari starten alle lessen weer!